Uslovi korišćenja

Korišcenjem bilo kog dela e-prodavnice dečije odeće i svih njegovih delova (u nastavku samo decijaodeca.rs), automatski prihvatate sva pravila korišcenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišcenja, te se smatra da su korisnici, korišcenjem decijaodeca.rs sajta, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišcenja, te da su ih razumeli u celosti.
Ni jedan deo decijaodeca.rs sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Pristup decijaodeca.rs sajta i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Sajt decijaodeca.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašceno korišcenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava decijaodeca.rs sajta i podložno je tužbi.

Neovlašceno korišcenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je decijaodeca.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bice uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Sajt decijaodeca.rs sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog sajta.

Sajt decijaodeca.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan sajta.

Privatnost
Sajt decijaodeca.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

Sajt decijaodeca.rs se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišcenja sajta, te da privatne podatke nece distribuirati, niti prodavati trecoj strani.

Sajt decijaodeca.rs može u skladu sa zakonom prikupljati odredene podatke o korisnicima dobijene tokom korišcenja sajta (iskljucivo podaci o racunaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unete u postupku registracije/logovanja. Ove podatke decijaodeca.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj nacin poboljšao servis i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posecuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji medu kojom publikom.

Sajt decijaodeca.rs obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, adrese, kontakt podataka, nece prodavati, niti distribuirati.

Sajt decijaodeca.rs se obavezuje da ce cuvati privatnost korisnika servisa, osim u slucaju teškog kršenja pravila sajta decijaodeca.rs ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Modifikovanje i promene pravila
Sajt decijaodeca.rs zadržava pravo da bez prethodne najave promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama decijaodeca.rs može obavestiti korisnike putem e-maila ili obaveštenjem na sajtu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na decijaodeca.rs portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.


Copyright 2020 © decijaodeca.rs